New Profesional Consult 930 x 122

încălzire

SCHIMBARE NEAȘTEPTATĂ. VREME NEOBIȘNUITĂ PENTRU ACEASTĂ PERIOADĂ

Schimbare neașteptată. Vreme neobișnuită pentru această perioadă. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va ameliora și se va încălzi astăzi și în următoarele zile.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

PROGNOZA PENTRU INTERVALUL 27.01.2019, ORA 8 – 28.01.2019, ORA 8

Vremea se va ameliora și se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 și 7 grade, iar cele minime se vor situa între -12 grade în estul Transilvaniei și 4 grade în sudul Banatului.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

Cerul va fi temporar noros. Doar izolat va ninge slab în nord-vest și la munte, iar la începutul intervalului în sud-estul extrem al teritoriului vor fi precipitații predominant sub formă de lapoviță și ninsoare.

Local, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi noaptea la munte (cu precădere în masivele sudice) și în Banat, informează Administrația Națională de Meteorologie.

PROGNOZA PENTRU INTERVALUL 28.01.2019, ORA 8 – 29.01.2019, ORA 8

Meteorologii anunță că vremea va continua să se încălzească.

În jumătatea de vest a țării cerul va fi mai mult noros. În a doua parte a zilei și noaptea temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, iar la munte mixte, care pe arii restrânse vor favoriza depuneri de polei. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, pe suprafețe mici va ploua slab sau va burnița, iar condiții de polei vor fi izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în Banat, dar trecător și la cote mai reduse și în regiunile estice și sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 10 grade (!), iar cele minime între -4 și 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -8 grade, dar și mai ridicate pe litoral până la 5…6 grade.

În zonele joase, îndeosebi din sudul și estul teritoriului, local se va semnala ceață.

PROGNOZA PENTRU INTERVALUL 29.01.2019, ORA 8 – 30.01.2019, ORA 8

Valorile termice vor continua să crească în regiunile sudice, acolo unde vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod normal, în timp ce în restul zonelor se vor situa în jurul mediilor multianuale. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 12 grade (!), iar cele minime între – 3 și 7 grade.

Vor fi înnorări, iar temporar se vor semnala precipitații în general slabe cantitativ în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mixte la munte, în nord și în centru și sub formă de ploaie în rest.

Pe arii restrânse se va forma polei, în primele ore ale intervalului în sud-vest și centru, iar noaptea cu precădere în centru și nord-est.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, dar și în sud-est.

PROGNOZA PENTRU INTERVALUL 30.01.2019, ORA 8 – 31.01.2019, ORA 8

Cerul va avea înnorări, iar pe arii restrânse temporar vor fi precipitații, mixte la munte și în regiunile centrale și mai ales ploi în restul zonelor.

Izolat, în primele ore îndeosebi în centru, se vor menține condițiile de polei.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est, iar spre sfârșitul intervalului și în zona Munților Banatului.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 2 și 11 grade (!), iar cele minime între -3 și 5 grade, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90