930×122 CAPRA 5

Arges

ȘCOALA ALTFEL LA JANDARMERIA ARGEȘ

Ulterior evenimentelor organizate cu ocazia aniversării a 166 de ani de existenţă a Jandarmeriei Române http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/impuscaturi-in-pitesti-jandarmii-exercitiu-exploziv-super-video-si-galerie-foto/, jandarmii argeşeni continuă seria activităţilor dedicate comunităţii locale.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

De această dată, jandarmii li se adresează elevilor în cadrul programului ,,Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”, care debutează astăzi, şi al campaniei naţionale ,,Copilărie şi adolescenţă fără griji”.

Astfel, azi (18 aprilie) și pe 19 și 22 aprilie, în fiecare zi de la ora 9:30, elevii din Pitești sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, situat pe strada Smeurei, la nr. 21. Elevilor le vor fi prezentate materialele şi tehnica din dotarea jandarmilor (autovehicule, armament și tehnică de comunicaţii), precum şi exerciţii demonstrative.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90