Donaris 930 x 122

evaluare

ȘCOALA „GEORGE TOPÂRCEANU”, CEA MAI BUNĂ DIN MIOVENI

Primăria Mioveni a dat publicității în urmă cu puțin timp un bilanț al rezultatelor înregistrate în oraș la Evaluarea Națională.

Citiți și: Ziua Națională, marcată la Mioveni!

Potrivit sursei citate, aproape 92, 50% dintre cei 280 de elevi ai claselor a VIII-a din şcolile Mioveniului au luat note peste 5 la proba de limba şi literatura română, iar 82, 50% la matematică.

La limba şi literatura română cel mai mare procent de promovare l-a avut Şcoala Gimnazială “George Topârceanu”, 98, 50%. La Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” procentul s-a ridicat la 96, 23%, la Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” la 89, 90%, iar la Şcoala Gimnazială nr.1 Colibaşi la 60%.

Citiți și: Anunț de ultimă oră privind Drumul Expres Pitești – Mioveni

La matematică cel mai mare procent de promovare a fost consemnat tot Şcoala Gimnazială “George Topârceanu”, cu 98, 50%, aici înregistrându-se şi trei note de 10. Urmează, în ordine, Şcoala Gimnazială “Liviu Rebreanu” (83%, cu şase note de 10), Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” (77%, cu patru note de 10) şi Şcoala Gimnazială nr. 1 Colibaşi (50%). (Sursă foto: Primăria Mioveni)

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache