EcoMoto 930×122

muntenia

CÂND REVIN PLOILE? VREMEA ÎN URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI

Când revin ploile? Vremea în următoarele 2 săptămâni. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (până pe 23 aprilie 2017) pentru regiunea Muntenia şi judeţul Argeş au fost anunţate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Se întâmplă un lucru neașteptat! Toate informațiile au fost făcute publice

Potrivit sursei citate, în prima săptămână de prognoză media temperaturilor maxime va oscila între 14 și 20 de grade Celsius, cu cele mai mici valori miercuri, 12 aprilie, zi în care vremea va fi răcoroasă.

În cea de a doua săptămână media maximelor va fi în jurul a 18 grade în primele zile, apoi va crește și va atinge 23 de grade în ultima zi, adică duminică, 23 aprilie.

Citiți și: Trei cutremure în aproximativ o jumătate de oră!

Și temperaturile minime nocturne vor avea variații mai mari în prima săptămână, atunci când media lor se va situa între 2 și 6 grade. În a doua parte a intervalului vor fi temperaturi minime care în medie se vor situa între 6 și 8 grade Celsius.

Administraţia Naţională de Meteorologie mai informează că în prima săptămână de prognoză doar trecător și pe arii restrânse vor fi averse slabe. În cea de a doua, însă, aversele vor fi mai frecvente, în special în zilele de 17 și 18 aprilie.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90