930×122 CAPRA 5

ninsori

SE RĂCEȘTE VREMEA! ANM ANUNȚĂ PLOI, NINSORI ȘI VÂNT

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță răcirea vremii, ploi, ninsori și intensificări ale vântului.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv pentru județul Argeș, de mâine, 18 martie, de la ora 9, până joi, 19 martie, la ora 22.

Potrivit ANM, mâine vremea se va răci, iar precipitaţiile vor cuprinde treptat toată jumătatea de est a ţării. Vor fi predominant ninsori în Moldova şi lapoviţe şi ploi, temporar, în Dobrogea, Muntenia şi Transilvania. În noaptea de miercuri spre joi vor cădea precipitaţii mixte şi în Oltenia, iar joi, 19 martie, acestea se vor semnala îndeosebi în nord-estul, sudul şi centrul țării.

Citiți și: Iarna lovește din nou: Se întorc ninsorile!

În zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul va avea intensificări temporare la munte şi în Dobrogea, Moldova şi Bărăgan, cu viteze la rafală de până la 55-65 km/h.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3