Donaris 930 x 122

consiliul judetean

SE REIAU SPECTACOLELE ÎN AER LIBER ȘI ÎN PITEȘTI

Și în Pitești se reiau spectacolele în aer liber odată cu noile măsuri de relaxare care au intrat în vigoare pe 1 iunie 2020, cu respectarea unor reguli.

Citiți și: Decizie bulversantă pentru angajații unei importante instituții!

La Grădina de Vară va avea loc astăzi un prim spectacol, “Totul va fi bine!”, cu două reprezentații: la ora 10 și la ora 18.

Își vor da concursul tineri artiști aparținând clasei de canto Musicando con Adina Sima, de la clubul Fii Artist by Marius Bălan și Musicals by Gina Pavel. Actorii și colaboratorii Teatrului “Alexandru Davila” vor juca „Ursul păcălit de vulpe” (ora 10:30), iar Lightwave Theatre Company va prezenta „Micul prinț” (ora 20). Ziua se va încheia cu proiecția filmului „Dumbrava minunată”. În rolul maestrului de ceremonii va fi Fabian Sanchez.

Citiți și: Consiliul Județean Argeș, buget de 84 milioane de euro

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile. Purtarea măștii este obligatorie.

Evenimentul (dedicat Zilei Internaționale a Copillului) este organizat de Centrul Cultural Județean Argeș, Teatrul “Alexandru Davila” și Centrul de Cultură “Dinu Lipatti”.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441