Donaris 930 x 122

meteorologie

SE SCHIMBĂ IAR VREMEA!

Se schimbă iar vremea! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cu puțin timp în urmă o informare prin care anunță instabilitate atmosferică accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informarea este valabilă de mâine, 13 mai, de la ora 10, până duminică, 14 mai 2017, la ora 21, și vizează cea mai mare parte a țării.

Potrivit ANM, în intervalul de timp menţionat în cea mai mare parte a țării vor exista perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi pe arii restrânse căderi de grindină.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și pe arii mai extinse pe parcursul zilei de sâmbătă (13 mai) și în noaptea de sâmbătă spre duminică (13/14 mai).

În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă care vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

În vestul, nordul și centrul țării manifestările de instabilitate atmosferică se vor semnala începând din seara zilei de vineri (12 mai), dar numai pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90