New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ

Se schimbă vremea în Argeș. Până sâmbătă, 20 octombrie 2018, temperatura aerului va avea valori diurne mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei, urmând a se înregistra, în medie regională, maxime în jur de 23 de grade Celsius.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informația apare în estimările de vreme pentru regiunea Muntenia și județul Argeș date publicității de Administrația Națională de Meteorologie, estimări valabile până duminică, 28 octombrie.

Potrivit sursei citate, după data de 20 octombrie, însă, vremea se va răci: media temperaturii maxime va coborî treptat spre 16 grade pe 24 octombrie, valoare care va caracteriza și perioada 25 -28 octombrie.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Minimele nocturne vor crește de la valori medii de 6…7 grade noaptea trecută până spre 8…9 grade, în medie, pe data de 21 octombrie. Apoi, însă, vor scădea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi de numai 4…5 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată joi, 18, sâmbătă, 20, și duminică, 21 octombrie, dar și în perioada 23-28 octombrie 2018, conform estimărilor de vreme comunicate de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3