Donaris 930 x 122

județul argeș

SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ

Se schimbă vremea în Argeș. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni, valabile până pe 12 mai 2019.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit sursei citate, în regiunea Muntenia și județul Argeș vremea se va răci treptat în aceste zile, astfel încât mâine, 1 mai, media temperaturilor maxime diurne va coborî la 18 grade.

Ulterior, vremea se va mai încălzi, urmând ca pe 3 și 4 mai temperaturile maxime să atingă 21 de grade, conform estimărilor.

Citiți și: Cutremur într-o zonă atipică! Așa ceva se întâmplă rar!

Se anticipează o nouă răcire pe 5 și 6 mai, spre 15 grade, în medie, dar până la sfârșitul săptămânii viitoare se va ajunge treptat la medii ale maximelor termice în jurul a 22 de grade, apropiate de cele climatologic specifice acestei regiuni.

În această săptămână, temperaturile minime nocturne vor avea mici variații în jurul mediei de 7 grade, apoi vor urma două nopți răcoroase, când media lor se va situa în jurul a 5 grade. Ulterior datei de 8 mai, tendința minimelor termice va fi de creștere către medii de 7 grade la sfârșitul intervalului de prognoză.

Vor exista intervale de timp în care va ploua, pe arii mai extinse și local mai însemnat cantitativ cel mai probabil astăzi, 30 aprilie, dar posibil și în perioada 5-7 mai 2019. În celelalte zile, pe spații mici vor putea fi ploi de scurtă durată, cu probabilitate mai ridicată de apariție după-amiaza și seara.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3