New Profesional Consult 930 x 122

județul argeș

SE SCHIMBĂ VREMEA ÎN ARGEȘ. CE NE AȘTEAPTĂ DE PAȘTE

Se schimbă vremea în Argeș. Ce ne așteaptă de Paște. Estimările de vreme pentru următoarele două săptămâni (22 aprilie-5 mai 2019) au fost date astăzi publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

Potrivit sursei citate, în ceea ce privește regiunea Muntenia și județul Argeș în această săptămână temperatura aerului va crește (după zile la rând cu vreme răcoroasă), în medie, de la 14 grade, până la 22 de grade Celsius pe 27 aprilie, vremea devenind astfel normală din punct de vedere termic.

Ulterior, inclusiv de Paștele ortodox, variațiile temperaturilor diurne nu vor fi importante, iar media lor se va situa în jurul valorii de 23 de grade.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Evoluția minimelor termice va fi asemănătoare: de la 3…4 grade în primele două nopți vor crește spre 8…9 grade începând din noaptea de 27 spre 28 aprilie.

Vor exista intervale de timp în care va ploua, pe arii mai extinse cel mai probabil pe 27 aprilie. Excepție va face perioada 24-26 aprilie, când probabilitatea de ploaie va fi extrem de redusă, conform estimărilor de vreme comunicate astăzi de Administrația Națională de Meteorologie.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90