New Profesional Consult 930 x 122

meteorologie

SE SCHIMBĂ VREMEA. VESTE NEAȘTEPTATĂ DE LA METEOROLOGI

Se schimbă vremea. Veste neașteptată de la meteorologi. Vremea se va schimba din nou începând de duminică, 18 martie 2018. Tot de atunci, se vor semnala precipitații sub formă de ninsoare, informează Mediafax.

Citiți și: Cât mai ține episodul de iarnă

„Se preconizează o răcire, care începe duminică şi care continuă şi la începutul săptămânii viitoare. Într-adevăr, inclusiv sâmbătă vor fi temperaturi foarte ridicate. Martie este o lună capricioasă, mai sunt intervale calde, reci.

Vor fi şi precipitaţii sub formă de ninsoare, dar nu mai devreme de duminică, unele care pot fi şi în cursul zilei.

Citiți și: România, lovită de ciclonul ninsorilor masive!

Până sâmbătă nu vor fi probleme. În partea de sud a ţării vineri vor fi valori în jur de 18 grade Celsius, iar în Capitală maxima de sâmbătă va atinge 18-19 grade. În ţară vor fi înspre 19 grade în mai multe zone din sud, chiar 20 de grade în sudul Dobrogei.”, precizează pentru Mediafax meteorologul de serviciu de la Administrația Națională de Meteorologie.

Pentru regiunea Muntenia, inclusiv pentru județul Argeș, răcirea vremii ar urma să fie valabilă între 18 și 21 martie 2018. Valorile termice vor coborî la valori sub media obișnuită a acestei perioade din an.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90