New Profesional Consult 930 x 122

ploi

VIJELIE_PITESTI

SE STRICĂ VREMEA! 5 ZILE DE PLOI, VÂNT ȘI BRUMĂ

În urmă cu puțin timp Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea. ANM anunță răcirea vremii, precipitații mixte, intensificări ale vântului și brumă.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Informarea este valabilă din această seară, de la ora 18, până miercuri, 22 aprilie, la ora 18.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vremea va deveni rece în toată ţara, inclusiv în județul Argeș. La munte şi, trecător, în nordul şi centrul ţării precipitaţiile, în general slabe cantitativ, vor fi mixte.

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de peste 55-65 km/h, iar pe crestele montane înalte vor fi rafale de peste 80-90 km/h.

În cursul nopţilor şi al dimineţilor se va produce brumă, local în regiunile nordice şi centrale, precum şi în zona subcarpatică şi izolat în restul teritoriului.

Diseară şi în noaptea de sâmbătă spre duminică în sud-estul ţării va ploua, iar cantităţile de apă vor depaşi izolat 15 l/mp.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90