EcoMoto 930×122

instabilitate atmosferică

SE STRICĂ VREMEA. CE NE AȘTEAPTĂ ÎN URMĂTOARELE ORE

Se strică vremea. Ce ne așteaptă în următoarele ore. O informare de instabilitate atmosferică a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Informarea a intrat deja în vigoare astăzi, la ora 12, și este valabilă până mâine, 6 septembrie 2018, la ora 3.

Sursa citată informează că în după-amiaza și seara zilei de astăzi, 5 septembrie, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, instabilitate care se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la deal și la munte, precum și în regiunile sud-estice. Ploile vor avea și caracter torențial, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 30…40 l/mp și vor exista condiții de grindină.

În cursul nopții de miercuri spre joi (5/6 septembrie) fenomenele vor continua local în sud-est și pe spații mai mici în zonele montane, precizează Administrația Națională de Meteorologie.

Amintim că la această oră zeci de localități din județul Argeș se află sub cod galben de furtună (AICI, subiectul pe larg).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3