NOR CURIER 930X122

lapovit

ploi_si_vijelii

SE STRICĂ VREMEA! CITEȘTE PÂNĂ CÂND VOR FI PLOI ȘI FRIG!

Argeșul a intrat noaptea trecută, la ora 3, sub atenționare meteorologică de vreme rea. La fel ca și în restul țării, până joi, 17 aprilie, la ora 15 în județul Argeș vremea va fi rece și se vor semnala ploi în general moderate cantitativ.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul menţionat va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Local cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp în 24 de ore. Valorile termice vor scădea accentuat, iar în regiunile extracarpatice vremea va deveni rece pentru această perioadă.

La această oră în Pitești sunt 8 grade Celsius. În zona montană a județului, la peste 2.000 de metri altitudine, temperatura aerului este negativă: minus 2 grade.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90