NOR CURIER 930X122

frig

ploi_si_vijelii

SE STRICĂ VREMEA! PLOI, VÂNT ȘI FRIG!

Administrația Națională de Meteorologie a emis cu puțin timp în urmă o informare de vreme rea. Informarea are valabilitate de astăzi, 9 aprilie, de la ora 18, până vineri, 11 aprilie, la ora 21.

Citiți și: Meteorologii anunță vreme severă. Zonele afectate de fenomenele extreme

Potrivit ANM, în intervalul menţionat va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp în 24 de ore. Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 9 aprilie, şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă.

Citiți și: Vremea face ravagii! Vântul puternic doboară tot în județ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3