930×122 CAPRA 5

averse

SE STRICĂ VREMEA: AVERSE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE ȘI VIJELII

Cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare prin care anunță înrăutățirea vremii, cu instabilitate atmosferică accentuată, după câteva zile cu soare și temperaturi ca de vară.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Informarea este valabilă pentru întreaga țară, inclusiv județul Argeș, începând de diseară, de la ora 21, până mâine, 7 mai, tot la ora 21.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată. În noaptea de miercuri spre joi ea se va manifesta în special în Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Oltenia şi în cea mai mare parte a Moldovei, precum şi în zonele montane, iar pe parcursul zilei de joi, 7 mai, cu precădere în Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Moldova şi local în Oltenia.

Citiți și: Vreme ,,sucită” în acest weekend. Se anunță și fenomene extreme

Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua aspect de vijelie şi, pe arii restrânse, prin căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi local 15-20 l/mp şi izolat 30-40 l/mp.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3