NOR CURIER 930X122

anaf

ȘEDINȚĂ CU PUBLICUL LA FISCUL DIN PITEȘTI

Ședință cu publicul la Fiscul din Pitești. Contribuabilii argeșeni pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la completarea şi depunerea formularului 230 și a declarației unice cu privire la impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoane fizice.

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

Sunt așteptați în acest sens la o întâlnire cu specialiștii Fiscului din Argeș, care se va desfășura miercuri, 9 mai 2018, de la ora 12, în sala de şedinţe din sediul (foto) Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (Piteşti, bulevardul Republicii, nr. 118).

Vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii mai 2018 și serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual).

Citiți și: O firmă a dat un „tun” de peste un milion de euro! Anchetatorii au intrat pe fir

Contribuabilii interesaţi să participe se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând AICI și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90