New Profesional Consult 930 x 122

mădălina sima

SENZAȚIONAL CÂT DE BINE SCRIE! ESTE ELEVĂ ÎN MIOVENI!

Mădălina Sima, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, scrie poezii. „Îl ador pe Eminescu! El este sursa mea de inspiraţie în poeziile romantice, iar Bacovia în poeziile cu teme simboliste. Vreau să motivez cât mai mulţi tineri să scrie. Lumea trebuie să iasă din mediul ăsta anost. În ultimii ani arta s-a făcut remarcată în domeniul muzicii, al teatrului şi al picturii. Literatura, în schimb, a fost lăsată de-o parte.”, declară Mădălina pentru ePitești. Eleva ia în calcul posibilitatea ca pe viitor să își lanseze şi o carte de poezii. Deși iubește literatura, Mădălina Sima vrea să urmeze Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Mangement.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Vă propunem să citiți una dintre poeziile tinerei, intitulată „Visul”.

Stau singură și mă gândesc la clipe neuitate,/La ochii calzi și verzi poftesc îngândurată-n noapte…/Mi-aduc aminte cum stăteam sub prunii din grădină./Un cățeluș la noi venea, tu îl priveai cu milă./

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Și mă rupeam arzând de dor de restul lumii noastre,/Aveam în mine un fior ca-n nopțile albastre./Pe brațul meu ușor te culci, alene închizi ochii,/Pe umăr mă săruți cu foc, de gură te apropii./

Alungi din mine un suspin mai vechi ce mă frământă:/Un suflet singur și respins cu-al tău a făcut nuntă./Și cum stăteam nebuni de-amor pe iarba din grădină/Mă sărutai încetișor, dorindu-mă cu vină.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90