NOR CURIER 930X122

piata ceair

politia

ÎN SFÂRȘIT! DOSAR PENAL PENTRU ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ VÂNDUTE ÎN PIAȚA CEAIR!

După ce ePitești a scris despre comerțul ilegal de țigări de contrabandă din piața agroalimentară Ceair și despre indiferența cu care autoritățile tratează problema Poliția a trecut la treabă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Polițiști ai compartimentelor de investigații criminale și ordine publică ale Secției 1 au fost în piața Ceair, în bazarul „Gheorghe Lazăr” și pe străzile adiacente. Un vânzător de țigări nefiscalizate care proveneau din Ucraina, un piteștean în vârstă de 36 de ani, a fost prins. Acestuia i s-a întocmit dosar penal, iar țigările i-au fost confiscate. Și Secția 2 și-a trimis oamenii în stradă. În piața agroalimentară Găvana și în bazarul din piață au fost făcute controale, date amenzi și confiscate obiecte de îmbrăcăminte care erau puse la vânzare fără documente de proveniență. O astfel de acțiune, însă a polițiștilor de la Secția 4, a avut loc și în piața Smârdan.

Așteptăm ca Poliția să își facă un obicei din a organiza astfel de acțiuni de control prin piețele agroalimentare ale Piteștiului. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Rar vezi așa ceva pe Autostradă! Șoferii nu au mai avut ce face

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90