EcoMoto 930×122

elevi

ȘOCANT! PROFESOARĂ UMILITĂ DE ELEVI! PRIVEȘTE IMAGINILE!

Cu ani în urmă așa ceva categoric nu era posibil. Astăzi nu puține sunt cazurile în care elevii pur și simplu își bat joc de profesorii lor.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

O nouă dovadă în acest sens, asupra căreia ne-a atras atenția un cititor al ePitești, apare pe site-ul bzi.ro, din Iași. O profesoară este umilită în clasă în ultimul hal de elevii săi. De neînțeles este și lipsa de reacție a profesoarei, o doamnă sau domnișoară tânără, care nu ripostează ferm. Din contră, se lasă dominată de obrăznicia, tupeul și nesimțirea elevilor. Potrivit bzi.ro, imaginile au fost filmate, de unul dintre elevi, într-un liceu. Site-ul nu precizează, însă, în care județ și în care liceu și când au fost filmate.

Imaginile șocante le puteți urmări aici: http://video.bzi.ro/video/show/revoltator-cativa-elevi-si-au-batut-joc-in-ultimul-hal-de-profesoara-lor-53889 (Foto: Captură video bzi.ro)

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90