930×122 CAPRA 5

albota

ȘOFER BĂUT ȘI FUGAR, REȚINUT DE POLIȚIE DUPĂ CE A LOVIT UN BICICLIST

Șoferul de 22 de ani din Bârla care aseară, venind dinspre localitatea sa de domiciliu către Pitești, a lovit pe raza comunei Stolnici un biciclist după care a fugit a fost reținut de Poliția Costești pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Citiți și: Detalii exclusive: Ultima călătorie! Cine este cel care a făcut infarct la volan și a murit

Individul urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conducătorul auto a fost prins în comuna Albota, după o urmărire ca în filme pe o distanță de circa 20 de kilometri. După ce au reușit să-l oprească în trafic, polițiștii rutieri argeșeni au descoperit că tânărul avea suspendat permisul auto pentru refuz sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, individul era băut.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Biciclistul, în vârstă de 61 de ani, din Pitești, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență.

Detalii despre accidentul de ieri, aici: http://epitesti.ro/stiri/a-lovit-cu-masina-un-biciclist-si-a-fugit-de-la-locul-accidentului/. (Foto: Arhivă)

 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3