930×122 CAPRA 5

butuci

ȘOFERI, ALERTĂ! ALTĂ MAȘINĂ LĂSATĂ PE BUTUCI DE HOȚI

Un alt autoturism din Pitești a rămas pe butuci după ce hoții au furat toate cele patru roți.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Proprietarul mașinii spune că furtul a avut loc în noaptea de 3 spre 4 martie. Autoturismul, un Opel Corsa D, se afla în parcarea blocului în care locuiește păgubitul, respectiv L 1, de pe bulevardul Nicolae Bălcescu: „Mi-au furat toate cele 4 roți de aliaj. Au lăsat mașina pe discuri!”.

Piteșteanul afirmă că a reclamat furtul la Poliție și că a depus și plângere.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Mai există, însă, o problemă: proprietarul mașinii spune că pe 4 martie, ulterior furtului, a observat prezența repetată în aceeași parcare a unei mașini suspecte. Având în vedere ce a pățit, piteșteanul se teme ca nu cumva în mașină să fi fost hoți care să fi tatonat terenul pentru un nou furt. Precizează că, fiindu-i teamă să nu i se întâmple iar același necaz după ce și-a montat roți noi, a anunțat Poliția în legătură cu mașina pe care o consideră suspectă.

„În urma furtului am sesizat în parcare de 3 ori în ziua respectivă o mașină care, după părerea mea, stătea la filat. Mașina staționa circa 20-30 de minute, după care pleca. Vine, stă o jumătate de oră și apoi pleacă. Nu urcă, nu coboară nimeni! Și asta cam de 2-3 ori pe zi. Lucru sesizat și de alți vecini din bloc.

Am sunat persoana care se ocupă de cazul meu și aceasta a fost foarte evazivă. Am sunat și la 112 și mi s-a spus că nu e nicio urgență. Ce pot face în acest caz, în condițiile în care mașina îmi este filată? Să aștept să îmi fure noile roți ca să reprezinte o urgență?”, reclamă piteșteanul.

Amintim că ulterior acestui caz, în noaptea de 6 spre 7 martie, un alt autoturism, de această dată din Prundu, a fost lăsat pe butuci de hoți. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/masina-lasata-pe-butuci-de-hoti/. Poliția încă nu i-a identificat pe autori. Având în vedere modul de operare similar, ne întrebăm dacă nu cumva este vorba despre o aceeași bandă de răufăcători. Bandă care se află în libertate și care poate „lovi” din nou…

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3