SMART KIDS 930X122

Arges

ȘOFERI ȘI PIETONI AMENDAȚI ÎN ARGEȘ

În perioada 6 – 11 februarie poliţiştii rutieri din judeţul Argeş au acţionat pentru depistarea șoferilor care circulă cu viteză peste limita legală admisă sau care nu le acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii, a anunțat cu puțin timp în urmă Biroul de Presă al poliției argeșene. Şi traversarea neregulamentară de către pietoni a fost vizată de poliţişti. Au fost folosite 11 aparate radar.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Numărul amenzilor s-a ridicat la aproape 500, polițiștii neiertând pe nimeni. Majoritatea amenzilor, aproape 440, au fost pentru viteză, iar restul, câteva zeci, pentru neacordare de prioritate pietonilor.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 87 de permise de conducere, dintre care 25 pentru viteză şi 62 pentru neacordarea de prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Citiți și: Puști de 17 ani, „vizitat” de criminaliști după ce a contactat o fată de 14 ani

Tot în aceeaşi perioadă 456 de pietoni au fost amendați pentru traversare neregulamentară. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3