NOR CURIER 930X122

politia

ȘOFERI TRAȘI PE DREAPTA

Șoferi trași pe dreapta. 374 de sancțiuni contravenționale au fost date de polițiștii rutieri din Argeș și Dâmbovița în timpul acțiunii de ieri de pe DN 7 și DN 72A (amănunte, AICI). Acțiunea i-a vizat în special pe conducătorii auto care rulează cu viteză excesivă.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

Valoarea amenzilor a depășit 54.000 de lei.

Printre altele, 125 de sancțiuni au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 67 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 35 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege și 2 pentru folosirea telefonului mobil fără a avea activ dispozitivul “handsfree”.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Pentru defecțiunile tehnice descoperite la vehiculele oprite în trafic, polițiștii au dat alte 14 amenzi, iar pentru abaterile comise de bicicliști, căruțași și pietoni, 34 de sancțiuni contravenționale.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere, dintre care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și 7 pentru depășiri neregulamentare. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90