NOR CURIER 930X122

politia

politia

ȘOFERII INDISCIPLINAȚI, SPERIAȚI DE POLIȚIE CU IMAGINI „HORROR”

În perioada 6-14 mai poliţişti ai Serviciului Rutier şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii și colegi de-ai lor de la secții de Poliţie Rurală din Argeș au organizat o acțiune în mediul rural.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Polițiștii au acţionat cu aparatul radar pe mai multe drumuri judeţene şi naţionale în comunele Măracineni, Bascov, Drăganu, Morăreşti, Călineşti, Albota, Dârmăneşti şi Domneşti. Pentru că acțiunea a avut scop preventiv, de această dată șoferii indisciplinaţi au fost sancţionaţi doar cu avertisment.

De asemenea, șoferilor și pietonilor le-au fost oferite informaţii utile, de băgat la cap, pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă, de neatenția la volan sau de traversările neregulamentare ale drumurilor. În plus, conducătorilor auto opriți pentru diverse nereguli li s-a prezentat un material conținând imagini reale cu autoturisme avariate şi șoferi ajunși victime ale accidentelor produse de ei. Asta pentru ca șocul vizionării unor astfel de materiale să-i facă mai responsabili la volan. Acţiunea a fost parte a campaniei de prevenire a accidentelor rutiere în mediul rural.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3