930×122 CAPRA 5

politia

ȘOFERIȚĂ SEVER SANCȚIONATĂ ÎN ARGEȘ

Șoferiță sever sancționată în Argeș. În perioada 1-7 aprilie 2019, polițiștii rutieri argeșeni desfășoară pe raza județului o acțiune inclusă în campania ,,Slow Down Europe” pentru prevenirea accidentelor produse din cauza vitezei excesive (AICI, amănunte despre campanie).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În cele șase zile care au trecut de la debutul acțiunii, polițiștii Serviciului Rutier Argeș și ai Biroului Rutier Pitești au dat pentru depășirea vitezei legale mai bine de 650 de amenzi, în valoare totală de peste 150.000 de lei.

Dintre cei sancționați, 34 de conducători auto își vor aminti mai mult decât ceilalți să respecte regimul de viteză. Pentru 90 de zile vor fi nevoiți să folosească alte mijloace de deplasare, fiindu-le reținute permisele după ce aparatul radar i-a înregistrat cu mai mult de 50 de kilometri pe oră peste limita legală de viteză.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Polițiștii celorlalte structuri rutiere din Argeș se află și ei la datorie, sens în care exemplificăm cu o abatere constatată de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung. Ieri, polițiștii rutieri musceleni au oprit în trafic pe DN 73, pe raza localității Dragoslavele, o femeie în vârstă de 56 de ani din Brașov care conducea un autoturism cu 112 kilometri pe oră.

Femeia a fost amendată cu 1.305 lei. De asemenea, ca măsură complementară, i-a fost suspendat pentru 90 de zile dreptul de a conduce pe drumurile publice. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90