930×122 CAPRA 5

biroul rutier

LA „VÂNĂTOARE” DE PERMISE ÎN ARGEȘ

La „vânătoare” de permise în Argeș. În perioada 1-7 aprilie 2019, poliţiştii structurilor rutiere din Argeş acţionează pe drumurile din judeţ pentru sancționarea vitezomanilor, iar începând de azi noapte, de la ora 00:00, timp de 24 de ore, acțiunea se desfășoară în cadrul campaniei europene ,,Slow Down Europe” .

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Este o campanie la care participă cu radare toți membrii Organizației Polițiilor Europene – TISPOL.

De la începutul acţiunii, în Argeș au fost date aproape 300 de amenzi pentru viteză excesivă. 41 dintre conducătorii auto sancționați au depășit cu mai mult de 50 de km/h viteza legală pe sectorul de drum pe care au fost depistați.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Cea mai mare viteză de la începutul săptămânii a fost înregistrată de aparatul radar în după-amiaza zilei de 1 aprilie, pe DN 73E: un motociclist de 23 de ani din Mioveni a fost înregistrat cu 136 de km/h.

În ceea ce privește acțiunea de azi noapte, în jurul orei 1, polițiștii au oprit în trafic pe bulevardul Petrochimiștilor din cartierul piteștean Prundu un șofer de 22 de ani din comuna Optași-Măgura, județul Olt, care conducea un autoturism cu 106 km/h.

Reamintim că amenda pentru viteză excesivă este cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiind prevăzută ca măsura complementară suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3