930×122 CAPRA 5

accident grav

    Șoferița unui Ford a făcut dezastru pe șosea, iar acum se zbate între viață și moarte!

    O şoferiţă este în stare critică, iar alte cinci persoane au fost rănite, trei dintre ele grav, în urma unui accident produs în judeţul Botoşani.

    Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

    Femeia se afla la volanul unui Ford când a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care circula regulametar. În urma impactului aceasta a ricoşat într-un alt autoturism.

    Citiți și: Un nou incident grav în Țițești, în zona accidentului mortal de săptămâna trecută

    Potrivit Monitorulbt.ro, șoferul din cea de-a treia maşină, o Skoda, susţine că femeia din maşina care a intrat pe contrasens se îndrepta spre Dorohoi. La un moment dat bărbatul spune că l-a văzut pe şoferul din faţa sa cum trage brusc dreapta de volan, a apărut un nor de praf, a trecut printre cele două maşini, a acroşat una dintre ele, iar apoi a ajuns pe marginea drumului.

    „Au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului au rezultat şase victime, dintre care patru mult mai grave, care au fost preluate de echipajele SAJ şi TIM ISU şi trasportate la UPU”, a declarat Colonel Mihai Romică, comandant Detaşament ISU Botoşani, potrivit sursei citate.

    Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

    Sursă foto: Monitorulbt.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90