Donaris 930 x 122

auto

SPĂRGĂTOR DE AUTOVEHICULE, REȚINUT DE POLIȚIȘTII PITEȘTENI

În noaptea de 27 spre 28 octombrie poliţiştii Secţiei 1 din Piteşti au prins în flagrant pe D.B.D., un piteștean în vârstă de 27 de ani, în timp ce pătrundea prin efracţie într-o autoutilitară parcată pe strada Făgăraş, autoutilitară din care încerca să fure un dispozitiv de detectare a aparatelor radar şi o scară metalică.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

În urma cercetărilor ulterioare, polițiștii au stabilit că în perioada octombrie 2014-septembrie 2015 tânărul ar mai fi sustras diverse bunuri din autoturisme parcate în Pitești şi o bicicletă din scara unui bloc.

Totodată, individul este bănuit că în luna octombrie a anului trecut ar fi furat în scop de folosinţă o autoutilitară parcată în Piteşti, pe care ar fi condus-o, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere.

Citiți și: Exclusiv. Moarte înfiorătoare a unui cadru medical din Pitești, acum!

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3