930X122 MAIA

anaf

SPECIALIȘTII ANAF VIN ÎN MIOVENI

Specialiștii ANAF vin în Mioveni. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş va organiza o întâlnire cu contribuabilii din orașul Mioveni şi localităţile învecinate, în cadrul căreia specialiştii ANAF vor răspunde la întrebări referitoare la casele de marcat şi eşalonarea la plată a obligaţiilor fiscale.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Întâlnirea se va desfășura miercuri, 12 decembrie 2018, de la ora 12, în Sala de Consiliu a Primăriei Mioveni (bulevardul Dacia, nr. 1).

La întâlnire vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii decembrie 2018, serviciile electronice oferite de ANAF (Spațiul Privat Virtual), schemele de ajutor de stat instituite conform H.G. 807/2014 şi alte noutăţi legislative.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Contribuabilii interesaţi să participe se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA