930X122 MAIA

centrul cultural județean

SPECTACOL DE EXCEPȚIE LA GRĂDINA DE VARĂ. INTRAREA, LIBERĂ

Spectacol de excepție la Grădina de Vară. Intrarea, liberă. Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, organizează un spectacol folcloric pentru a celebra Ziua internațională a persoanelor vârstnice.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Evenimentul este programat pentru luni, 1 octombrie 2018, de la ora 17, la Grădina de Vară din Pitești (situată în spatele Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu”).

Spectacolul va fi susținut de orchestra ”Doina Argeșului”, sub bagheta dirijorului Virgil Iordache.

Citiți și: Argeș. Cel mai lung drum modernizat cu fonduri europene. Proiectul, peste 25 mil. €

Își vor da concursul, printre alții, soliștii Cristina Turcu Preda, Valentin Grigorescu, Daniela Cernea, George Nedelea, Veronica Dinu, Ion Nicu Toni, Lucica Baciu Bican, Bogdan Oncioiu, Zina Ghițulescu și Grațian Bădescu, dar și invitații speciali Maria Constantin și Anushka (click pe imagine pentru mărire):

”Continuați să visați și să vă bucurați, dragi bunici și bunicuțe! Consiliul Judeţean Argeş și Centrul Cultural Județean Argeş vă invită la cântec și voie bună! Intrarea este liberă. Vă așteptăm cu drag!”, transmit oficialitățile județene. 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90