930 x122 grota rece

gavana

Spectaculos în Nord! Așa ceva nu mai există în Pitești!

Spectaculos în Nord! Așa ceva nu mai există în Pitești!

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Update, ora 10:46

Lucrările de modernizare pentru locul de joacă pentru copii din cartierul Găvana, de pe strada Mircea Eliade, inclusiv parcarea supraterană, au fost finalizate!

 

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

 

Copiii din zonă se pot bucura acum de un spațiu de recreere și relaxare dotat cu echipamente de joacă moderne, diferite ca structură și funcționalitate, bănci noi, coșuri de baschet, teren sportiv și un covor elastic de cauciuc (tartan), care asigură o suprafață sigură pentru protecția la impact.

 

„Locul de joacă pe care îl recepționăm astăzi este spectaculos, diversificat și cerut de cetățenii din zonă. Este cel mai mare din oraș.

Are 150 mp, a costat 1.300.000 de lei fără TVA și este făcut de Primăria Pitești prin ADP. Sunt foarte multe echipamente. Poate să deservească 324 de utilizatori în același timp.

Este și pentru copiii cu dizabilități. Aproximativ toate echipamentele sunt pentru copii între 3 și 14 ani”, a declarat edilul Cristian Gentea.

Toată declarația, AICI 🔻

Știrea inițială, ora 09:59

După ce la începutul lunii mai a fost deschis la Pitești, în Parcul Lunca Argeșului, cel mai mare loc de joacă din județul Argeș (Subiectul pe larg, AICI: Pitești. Gata, să înceapă distracția! Super loc de joacă, inaugurat), acum, un alt parc nou-nouț este inaugurat.

Deschiderea oficială se face în prezența oficialităților din Pitești, dar și a reprezentanților mass media.

Imagini EXCLUSIVE cu noul loc de joacă

 

Este vorba despre locul de joacă din cartierul Nord al orașului, strada Mircea Eliade.

Investiția este făcută de Primăria Pitești.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Vasi spune:

    Bravo! Unul asemenea se potriveste si pe platforma din centru pe care e asezat Bazarul G Lazar.

  • Iulian spune:

    ” Omul sfinteste locul „

  • Mihai* spune:

    La cât sunt de zăpăciți copii în ziua de azi, acele garduri laterale sunt prea joase….Oricum, foarte frumos ce s-a realizat acolo! Felicitări!!!

  • Marian spune:

    In Eremia Grigorescu,vede cineva dezastrul ?
    Spatii verzi neîngrijite,pa6rca6tra acaparată de cei care fac comerț cu mașini sh, trotuare că la ultimul război mondial, lipsa iluminat stradal,
    Aici sau de aici nu încasați taxe impozite? Numai la alegeri împânziți cartierul?

  • Ilie Petre spune:

    Foarte mulți se spala prin aceste asa zise modernizări ale locurilor de joaca din oraș.
    Cu 260000 de euro cât a costat aceasta asa zisa modernizare se construiască unul nou de la zero sau o creșă moderna la ultimele standarde, dar nu se mai putea …atât de mult.
    Aceasta administrație …. și …. foarte mulți bani publici prin aceste asa zise lucrări de modernizare ale locurilor de joaca, prin semaforizare excesiva a orașului (mai are de pus semafoare la aleile dintre blocuri), prin montarea de stâlpi, borduri etc , doar ca nu realizează nimic concret și util pentru acest oraș învechit, fără nici o perspectiva pentru tineri care fug unde vad cu ochi și nu se mai întorc din păcate în aceste locuri unde ciuma roșie prin reprezentanții ei distrug orice perspectiva pentru tineretul acestor locuri care ar putea prin voința și votul lor sa schimbe pe cei care au condus orașul și județul timp de 30 de ani , iar acum rezultatele dezastruoase se vad clar ..
    Comparați orașul nostru cu orașe similare din România precum Oradea, Sibiu, Alba Iulia, Cluj Napoca și vedeți cât de urma a rămas Piteștiul nostru fata de aceste orașe moderne și puternic industrializate în ultima perioada, pe când urbea noastră a rămas în urma din toate punctele de vedere datorita unor administrații corupte și incompetente care au avut culoarea roșie în ultimii 30 de ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90