NOR CURIER 930X122

mihai

STELIAN TĂNASE: REGELE MIHAI, ÎN STARE FOARTE GRAVĂ

Cu puțin timp în urmă scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase a anunțat pe blogul său că Regele Mihai se află într-o stare de sănătate foarte gravă.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

„Avocatul Casei Regale, dl. Andrew Popper, a transmis o declarație în care comunică faptul că Majestatea Sa Regele Mihai l se află în stare foarte gravă. Regele Mihai – a declarat dl. Andrew Popper – a suferit recent o operație, fiind operat de carcinom leucemic, și a fost diagnosticat cu leucemie aflată în stare de metastază.

Având în vedere acest diagnostic, Majestatea Sa Regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroană să dea sfatul lor Custodelui Coroanei Regale, Alteța Sa regală principesa Margareta. Atribuțiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteța Sa regală principesa Margareta.

Citiți și: Cât trebuie să plătiți pentru asigurarea medicală. Persoane vizate

Așteptăm confirmarea acestor vești extrem de dramatice și triste pentru noi. Dumnezeu să-l ocrotească pe regele nostru Mihai l!”, scrie Stelian Tănase. (Sursa: http://www.stelian-tanase.ro/regele-mihai-stare-foarte-grava/)

UPDATE: Informația furnizată de Stelian Tănase primește și confirmare oficială. „Consiliul Regal s-a întrunit în a cincea sesiune marți, 1, și miercuri, 2 martie 2016, la cererea Majestății Sale Regelui, la Morges, în Elveția. Consiliul Regal a luat notă de starea de sănătate a Majestății Sale, care a fost supus recent unei operații chirurgicale. Diagnosticele puse de echipa medicală sunt: „carcinom epidermoid metastazant” și „leucemie cronică”. Majestatea Sa urmează un tratament complex și solicitant, care îl împiedică să apară în public, și va petrece, de aici înainte, o perioadă de refacere.

Consiliul Regal transmite și mesajul Majestății Sale: „În ultimele săptămâni am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situație vine în anul în care Familia și Țara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea dinastiei și a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înțelepciunea și forța de a mă reprezenta și de a duce la îndeplinire toate acțiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-și continue menirea și să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei.”, este mesajul transmis de Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90