930 x122 grota rece

accidente

INTREBARE_INTREBATOARE

STRADĂ BLESTEMATĂ ÎN GĂVANA III? DOUĂ ACCIDENTE ÎN DOUĂ ZILE CONSECUTIVE PE ION MINULESCU!

Două accidente de circulație s-au produs pe aceeași stradă la un interval de doar o zi. Este vorba de strada Ion Minulescu din cartierul piteștean Găvana III.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Primul eveniment rutier a avut loc ieri. Un șofer în vârstă de 54 de ani din orașul Costești a accidentat o fetiță de 8 ani, din Pitești, care mergea pe o bicicletă. Poliția Argeș precizează că fetița nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier “Cedează trecerea”. Conform aceleiași surse, ea a suferit, din fericire, răni minore.

Al doilea accident petrecut pe strada Ion Minulescu a avut loc astăzi. Un piteștean în vârstă de 29 de ani nu a adaptat viteza la carosabilul umed în urma ploilor. Tânărul, care dorea să ajungă în comuna Bradu, de lângă Pitești, a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a intrat într-un pom de pe marginea străzii. Șoferul a fost rănit ușor. Conducătorul auto, informează Poliția Argeș, era băut.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90