New Profesional Consult 930 x 122

maria teiuleanu

ATENȚIE, ȘOFERI! STRADĂ ÎNCHISĂ PENTRU SIMFONIA LALELELOR

La sfârșitul acestei săptămâni Piteștiul va găzdui cea de a 38-a ediție a Simfoniei Lalelelor. Evenimentul va avea loc între 24 și 26 aprilie, expoziția dendro-floricolă urmând să fie găzduită, ca de obicei, de Casa Cărții.

Citiți și: 146.000 € pentru ,,Simfonia Lalelelor”!

Ca urmare a desfășurării Simfoniei, sensul de mers către Casa Cărții al străzii Maria Teiuleanu, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Republicii, va fi închis, anunță Poliția Locală Pitești.

Potrivit sursei citate, sensul de mers respectiv urmează să fie oprit circulației rutiere de miercuri, 22 aprilie, de la ora 8, până luni, 27 aprilie, la ora 12.

Citiți și: Pitești. Omagiu pentru Constantin Stroe. O stradă urmează să-i poarte numele

Poliția Locală precizează că la deschiderea Simfoniei Lalelelor, vineri, 24 aprilie, timp de câteva ore, vor fi închise ambele sensuri de mers de pe strada Maria Teiuleanu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA