Donaris 930 x 122

arhipline

ȘTRANDURILE DIN PITEȘTI, ARHIPLINE! (GALERIE FOTO)

În acest weekend ștrandurile din Pitești au fost arhipline. Bazinele în aer liber au reprezentat pentru mulți piteșteni soluția perfectă la canicula de 35 de grade Celsius.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

De pildă, la recent modernizata bază de agrement de la intrarea în cartierul Trivale (foto), administrată de Primărie, aproape că nu aveai loc să arunci un ac. Sute de piteșteni au făcut plajă și s-au răcorit în apa bazinelor, apă încălzită de la panouri solare. Parcarea bazei de agrement a „mustit” și ea de autoturisme, devenind neîncăpătoare.

Municipalitatea se așteaptă la capătul acestui weekend la încasări record din vânzarea biletelor de intrare în ștrandurile din Pitești. Amintim că intrarea generală costă 7 lei. Copiii au reducere și plătesc numai 4 lei.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Despre modernizarea bazei de agrement din Trivale puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/tiroliana-la-baza-de-agrement-din-trivale/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3