930×122 CAPRA 5

alexandru-sorin păsărică

STUDENT DIN MIOVENI, MARE SUCCES ÎN BERLIN

Student din Mioveni, mare succes în Berlin. Alexandru-Sorin Păsărică, un tânăr din Mioveni student în anul IV la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea Medicină Generală, a câștigat, alături de o colegă, primul loc la “Audience Choice Award 2016”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Concursul a avut loc în cadrul evenimentului European Student Conference, care s-a desfășurat în Berlin (Germania). Este cel mai mare congres european de medicină dedicat studenților mediciniști. Aflat în competiție cu 600 de contracandidați, tânărul student din Mioveni a concurat cu o lucrare elaborată împreună cu colega lui Mara Ieșanu și sub coordonarea dr. conf. Laura Iliescu, specialist la Spitalul Fundeni.

Cei doi tineri speră ca studiile realizate de ei în domeniul tratării fără interferon a hepatitei C, studii prezentate în acest congres, să fie adoptate și puse în practică de cei care conduc sistemul sanitar din România.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3