930X122 MAIA

cinema trivale

STUDENȚII AU TALENT! SUPER CONCURS DISEARĂ ÎN PITEȘTI

Marea finală a primei ediții a oncursului „Studenţii au talent!” va avea loc astăzi, de la ora 18, la Cinema Trivale din Pitești. Intrarea pentru public este liberă.

Citiți și: Pitești. Transport agabaritic. Mare atenție în trafic!

“Studenţii au demonstrat încă de la preselecţii că sunt talentaţi și vor să vă convingă și pe dumneavoastră, publicul, de acest lucru. Va fi un concurs-spectacol cu muzică, teatru și diferite stiluri de dans (irlandez, can can sau oriental).“, transmit organizatorii.

Câștigătorii vor fi premiați. Marele premiu va consta într-un sejur turistic de 5 zile pentru două persoane. Juriul va fi alcătuit din mezzosprana Adina Sima, actorii Florin Dumitru și Mihai Savu, antrenorul Valentin Dobriţă de la clubul de dans sportiv Dance Team și distinsa doamnă Carmen Nicolescu.

Citiți și: Noutate în centrul Piteștiului!

La evenimentul de diseară va fi prezent și actorul teatrului din Constanţa Nicodim Ungureanu, cunoscut publicului pentru rolurile din „Milionarii de weekend” și „Păcală se întoarce”. De asemenea, invitați vor fi tineri talentați care au confirmat la emisiunea tv Next Star și trupa de dans Starfix.

Pentru public va fi organizată o tombolă cu premii.

Evenimentul este organizat sub egida Universității Pitești. Parteneri media sunt ePitești și Argeș TV.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA