New Profesional Consult 930 x 122

carrefour

mascati_descindere

SUPORTERII LUI PETROLUL AU FĂCUT SCANDAL ÎN CARREFOUR PITEȘTI! HULIGANII, POTOLIȚI DE „MASCAȚI”!

Câteva zeci de suporteri ai echipei de fotbal Petrolul Ploiești au oprit aseară la un hipermarket din Pitești. Suporterii se îndreptau cu un autocar către Craiova, acolo unde Petrolul urma să dispute o partidă în Liga 1.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În hipermarket, în Carrefour, suporterii, 45 la număr, s-au comportat huliganic. Au început să se alerge între ei, cu lanțuri în mâini, moment în care un agent de pază al hipermarketului a intervenit pentru a-i potoli. Nu l-au ascultat, însă. Mai mult, l-au agresat. În scandalul produs au fost răsturnate rafturi cu produse și sparte sticle cu băutură.

Văzând ce se întâmplă, câțiva cumpărători aflați la aceea oră în hipermarket, au sunat la numărul de urgență 112. La fața locului au sosit polițiști și „mascați” de la Poliție și Jandarmerie, care i-au pus cu botul pe labe pe derbedei. Huliganii au fost duși la Poliție și audiați, fiind cercetați pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice și ultraj. Unii suporteri s-au ales cu dosare penale, iar alții au fost amendați. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3