EcoMoto 930×122

Baiculesti

SURPRINS DE FOC! BĂRBAT RĂNIT

Surprins de foc! Bărbat rănit.

Citiți și: Avertisment foarte clar, valabil pentru toți!

Repetatele apeluri ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș nu dau rezultate. Dovedind o iresponsabilitate vecină cu prostia, oamenii continuă să dea foc la întâmplare la vegetația uscată din curți sau de pe câmp, provocând incendii la care pompierii trebuie să intervină.

Iată că astăzi, în urmă cu doar câteva minute, un astfel de incendiu s-a soldat cu o victimă: un bărbat de 44 de ani din comuna Băiculești. Bărbatul a dat foc la vegetația uscată și, nu se știe cum, focul, care s-a extins din cauza vântului, l-a surprins. A suferit arsuri de gradele I-II-III-IV pe aproximativ 80% din suprafața corpului. O ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90