Donaris 930 x 122

kaufland

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PENTRU O FEMEIE LA KAUFLAND GĂVANA

Surpriză neplăcută pentru o femeie la Kaufland Găvana. O piteșteancă de 34 de ani a avut parte de o surpriză neplăcută. Incidentul s-a petrecut în parcarea hipermarketului Kaufland Găvana din Pitești.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: ,,Nebunie” la Kaufland! O să fie haos!

Femeia a constatat că din autoturismul său, cu care venise la cumpărături, i-a dispărut un portofel cu bani și documente personale.

Piteșteanca a reclamat incidentul la Poliție. La câteva zile după depunerea plângerii (incidentul având loc pe 14 august 2017), polițiștii piteșteni de la Secția 2 au dat de urma celui care ar fi furat portofelul: un individ de 20 de ani din comuna argeșeană Merișani.

Citiți și: Piteștiul vine tare din urmă cu Mall-uri construite! Pe ce loc ne aflăm!

Poliția nu oferă detalii despre circumstanțele exacte ale furtului, rezumându-se să afirme că autorul a profitat de neatenția femeii.

Portofelul cu bani (suma nu este precizată de Poliție) și documente personale a fost recuperat de polițiști și restituit părții vătămate. Polițiștii continuă ancheta, existând suspiciuni că suspectul este autor și al altor furturi similare. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90