Donaris 930 x 122

kaufland

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ PENTRU O FEMEIE LA KAUFLAND GĂVANA

Surpriză neplăcută pentru o femeie la Kaufland Găvana. O piteșteancă de 34 de ani a avut parte de o surpriză neplăcută. Incidentul s-a petrecut în parcarea hipermarketului Kaufland Găvana din Pitești.

Citiți și: Update: Oficial, poziţia Kaufland legată de intrarea cu certificat în magazin

Femeia a constatat că din autoturismul său, cu care venise la cumpărături, i-a dispărut un portofel cu bani și documente personale.

Piteșteanca a reclamat incidentul la Poliție. La câteva zile după depunerea plângerii (incidentul având loc pe 14 august 2017), polițiștii piteșteni de la Secția 2 au dat de urma celui care ar fi furat portofelul: un individ de 20 de ani din comuna argeșeană Merișani.

Citiți și: MĂSURI DE SIGURANȚĂ ÎN MAGAZINELE KAUFLAND

Poliția nu oferă detalii despre circumstanțele exacte ale furtului, rezumându-se să afirme că autorul a profitat de neatenția femeii.

Portofelul cu bani (suma nu este precizată de Poliție) și documente personale a fost recuperat de polițiști și restituit părții vătămate. Polițiștii continuă ancheta, existând suspiciuni că suspectul este autor și al altor furturi similare. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441