NOR CURIER 930X122

grotă

SURPRIZĂ PE TRIVALE

Surpriză pe Trivale. Piteştenii care obişnuiesc să se plimbe în parcul din pădurea Trivale, pe strada cu același nume, au putut observa cum lângă vechea Grotă este șantier.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Curioasă, lumea se întreabă ce se construiește. Venim cu răspunsul: în primăvara lui 2018 aici ar urma să fie inaugurat un mini-parc de distracţii (loc de joacă) pentru copii. Termenul de finalizare pentru această investiție (privată) este luna martie a anului viitor.

Potrivit investitorului, locul de joacă va avea 1.000 de mp în exterior şi 120 de mp în interior. Printre echipamentele cu care va fi dotat locul de joacă se vor număra, conform sursei citate, un tobogan gonflabil de 8 metri înălţime și un vapor gonflabil de 200 de mp. Încă nu s-a anunțat dacă accesul va fi cu plată sau gratuit. (Sursă foto schiță loc de joacă: Facebook) 

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90