Donaris 930 x 122

auto

politia

SUTE DE AMENZI PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ! FATĂ DE 16 ANI, PRINSĂ LA VOLAN!

În numai două zile, vineri și sâmbătă, polițiștii rutieri argeșeni au dat peste 340 de amenzi. Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale a depășit 55.000 de lei.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

De asemenea, au reținut pentru suspendare un număr de 15 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri au avut de rezolvat și un caz mai puțin obișnuit: au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, o fată în vârstă de… 16 ani. Evident fără permis auto, minora primise mașina pentru o „plimbare” de la proprietarul acesteia, un argeșean de 30 de ani din orașul Mioveni. S-a întâmplat pe un drum județean din comuna Mozăceni, localitate în care domiciliază minora. Ambii fac acum obiectul unui dosar de cercetare penală.

Citiți și: Argeș. Un BMW a luat foc!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90