930X122 MAIA

curatenie

SUTE DE VOLUNTARI AU FĂCUT CURĂȚENIE LUNĂ ÎN MIOVENI

A devenit o tradiție ca în luna septembrie administrația locală din Mioveni împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri să deruleze ample campanii de ecologizare.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

De ieri, Mioveniul este mai curat cu echivalentul a 650 de saci cu deșeuri, care au fost adunați din natură de voluntarii care au răspuns apelului autorităților.

Peste 300 de elevi de la școlile și liceele din oraș, alături de profesori, consilieri locali și angajați ai Primăriei Mioveni s-au mobilizat cu prilejul „Zilei de curăţenie naţională” pentru a le da un exemplu de spirit civic și o lecție de ecologie celor care confundă mediul înconjurător cu propriul lor coș de gunoi.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

Voluntarii au avut la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei și a asociației studențești Ingmed, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeşte tuturor celor care au participat la această acţiune.

„Ziua de curăţenie naţională” face parte din mişcarea internațională „Let’s do it, world!”. România este parte din această mișcare încă de la început, fiind a patra ţară care a organizat o acţiune naţională de curăţenie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90