Donaris 930 x 122

elevi

TABĂRĂ LA MARE PENTRU ELEVII DIN MIOVENI

În perioada 11-25 august 2016, elevii merituoşi din Mioveni şi cei care provin din familii sărace se vor afla în tabără la mare, în Eforie Sud. Excursia este o inițiativă a autorităților locale.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Criteriile de selecţie a celor 100 de elevi au fost și de această dată, ca şi în anii anteriori, următoarele: situaţia financiară precară, rezultatele foarte bune la învăţătură, rezultatele bune la concursurile naţionale, participarea la diverse activităţi organizate de Primărie, Centrul Cultural, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, Clubul Elevilor etc. şi vârsta cuprinsă între 11 şi 15 ani.

Elevii sunt însotiţi de supraveghetori şi beneficiază gratuit de asistență medicală. Cheltuielile cu transportul, cazarea şi toate mesele vor fi suportate de Consiliul Local şi Primăria Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3