Donaris 930 x 122

accident

TÂNĂRUL CARE A UCIS DIN CULPĂ DOI OAMENI ÎN MIOVENI, REȚINUT

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliției Oraşului Mioveni au continuat cercetările în dosarul penal privindu-l pe tânărul de 21 ani din Mioveni acuzat de ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Reamintim că pe 6 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Logofăt Stanciu Mihoveanu, pe fondul depăşirii vitezei regulamentare şi a neadaptării acesteia la carosabilul umed, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, potrivit Poliției Argeș. Mașina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Din accident au rezultat decesul a două persoane şi vătămarea corporală a altor trei, printre care şi tânărul vinovat.

Autorul accidentului a fost reținut pentru 24 de ore şi a fost prezentat astăzi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Detalii despre accident puteți reciti aici: http://epitesti.ro/stiri/ultima-ora-accident-foarte-grav-la-mioveni/. (Foto: Gazeta de Mioveni)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90