Donaris 930 x 122

casa memorială

ȚĂRĂNIȘTII VOR SĂ CUMPERE CASA MEMORIALĂ „ION MIHALACHE”

După ce Ministerul Culturii şi-a declinat interesul de a exercita dreptul de preemţiune în cazul acestui imobil, PNŢ-CD informează că vrea să cumpere casa memorială „Ion Mihalache” din comuna argeșeană Dobrești.

Citiți și: A FOST VÂNDUTĂ CASA LUI ION MIHALACHE DIN DOBREȘTI

Anunțul a fost făcut astăzi de Gheorghe Dinescu, preşedintele PNŢ-CD Argeş şi vicepreşedinte al țărăniștilor la nivel naţional.

Potrivit acestuia, conducerea centrală a PNȚ-CD a înaintat deja o ofertă către cei 8 moştenitori ai fondatorului Partidului Ţărănesc. Cel puțin deocamdată, însă, oferta nu a fost acceptată.

Citiți și: GEST SURPRIZĂ AL CONSILIERULUI DINESCU! DISPĂRUSE LA REVOLUȚIE!

„Am propus un preţ de 25.000 de euro pentru casă şi terenul aferent. În total, este vorba de circa 1.750 de mp. Moştenitorii ne-au cerut undeva la 40.000 de euro şi ne-au spus că au angajat o firmă de imobiliare, care ar fi primit alte opt oferte. Eu nu cred, însă, acest lucru, pentru că altfel nu ne-ar fi spus preţul. Ar fi bine să accepte, pentru că mai mult de 5 euro pe metrul pătrat nu vor obţine. Dacă vom achiziţiona casa, acolo vrem să facem un muzeu și o şcoală de vară. Avem multe proiecte.”, precizează Gheorghe Dinescu.

Pe aceeași temă, (re)citiți aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/rusine-statul-da-cu-flit-casei-memoriale-ion-mihalache/. (Foto: artmarkhistoricalestate.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3