EcoMoto 930×122

contrabanda

tigari_contrabanda

ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ PE STRADA CRINULUI

Încă un comerciant de țigări de contrabandă a căzut în „plasa” polițiștilor piteșteni.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din Pitești, a fost prins de polițiștii Secției 1 în timp ce încerca să vândă 1.000 de țigări nefiscalizate care proveneau din Ucraina. Flagrantul delict s-a consumat pe Crinului, stradă din apropierea pieței agroalimentare Ceair, cea mai mare de acest fel din municipiu. Polițiștii au confiscat țigările și i-au întocmit piteșteanului dosar de cercetare penală.

Poliția va continua să organizeze razii în zona Ceair pentru prinderea indivizilor care s-ar mai preta la o astfel de faptă. Și cu siguranță, din experiența de până acum, asemenea indivizi vor mai vinde țigări de contrabandă în ciuda numeroaselor descinderi și dosare penale făcute în acest an de polițiștii de la Secția 1. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90