930×122 CAPRA 5

închis

TRAFIC ÎNCHIS LA PODUL VIILOR

Traficul rutier în zona Podul Viilor va fi din nou închis temporar. Motivul îl reprezintă lucrările interminabile și enervante la pasajul rutier aerian care se tot construiește în zonă.

Citiți și: Se scrie istoria celei mai așteptate Autostrăzi. Faza crucială: Se montează giganții!

„Referitor la lucrările aferente proiectului “Pasaj rutier Podul Viilor din municipiul Pitești”, municipiul Piteşti anunţă că pe data de 30.12.2015 traficul rutier se va închide temporar între orele 7 și 9 pe sensul de intrare în municipiul Pitești, dinspre podul Argeș, circulația urmând a se devia pe Calea Depozitelor, iar între orele 9 și 11 traficul rutier se va închide pe sensul de ieșire din municipiul Pitești, spre podul Argeș, circulația urmând a se devia pe străzile Gheorghe Șincai-Costache Negri.”, anunță Primăria printr-un comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp.

Primăria nu precizează motivul exact al închiderii.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3