New Profesional Consult 930 x 122

drum

TRAFICUL DE COŞMAR DE LA PODUL VIILOR VA DEVENI DE GROAZĂ

Şoferii care circulă pe traseul Câmpulung Muscel – Mărăcineni – Piteşti vor avea parte de un nou hop în calea lor.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Primăria Piteşti, prin Administraţia Domeniului Public, va începe peste circa 2-3 săptămâni reabilitarea a 2 kilometri din drumul naţional 73 (ieşirea din Piteşti spre Mărăcineni). Cei 2 kilometri aparţin municipalităţii piteștene, care a alocat pentru reabilitarea tronsonului 70.000.000 de lei. Deși intenția exista de mai multă vreme, lucrările au fost amânate deoarece Primăria a sperat că banii necesari vor fi daţi de Ministerul Transporturilor, lucru care nu s-a întâmplat.

ADP nu a stabilit încă o dată exactă de începere și, respectiv, de finalizare a lucrărilor.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Șantierul de pe DN 73 se va suprapune peste cel de la Podul Viilor, acolo unde se construieşte un pasaj rutier aerian și unde oricum traficul este infernal. Prin urmare, balamucul se va dubla, iar șoferii care vor trece prin zonă vor trebui să se „înarmeze” cu multă, foarte multă răbdare.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3